Oops pakketje verkeerd bezorgd.

Tja dan sta je toch ineens raar te kijken als er een grote heimachine en 12 heipalen op je land liggen. Terwijl wij pas, als alles goed gaat, volgende week gaan heien.

De buren daar in tegen gaan wel morgen heien. Dus vermoedelijk zijn ze voor hun bedoeld. Alleen ze staan wel aan de verkeerde kant van de weg. Toch maar even bellen. Ja inderdaad een vergissing. Nu is dat niet zo erg en het ligt niemand in de weg alleen een beetje jammer dat het NUTS hobbeltje nu is beschadigd omdat ze geen rij-platen hebben gebruikt.

Morgenochtend in alle vroegte naar het land gaan zodat ik de mannen kan spreken en alles goed gaat. De buren, waarvoor de heipalen zijn, gaan zorgen dat de aannemer het hobbeltje herstelt. Gaat allemaal goed komen. Het verveelt nooit Oosterwold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *