De oprit

Vandaag is de grondwerker aan de slag gegaan. Als eerste is de oprit naar het roodkavel gemaakt.

Het was nog best wel even spannend. Want tussen de kavelweg en ons land liggen de NUTS voorzieningen. Deze zijn helaas te hoog neergelegd dus bestaat de kans dat ze kapot zouden gaan als we er overheen gaan met zwaar materiaal. Gelukkig hadden we dit uitvoerig met de grondwerker besproken en onze zorg geuit. En zijn de mannen voorzichtig te werk gegaan. Hebben ze een doek onder de NUTS gelegd en daar overheen zand en daar overheen weer een extra dikke laag puinweg. Nu is er een klein hobbeltje waar we overheen moeten als we onze oprit op gaan.

Morgen wordt er 500 m3 aan grond geleverd voor de ophoging van het roodkavel en de terp.

Dat word straks een mooie oprij laan met kastanjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *